Rýžové mléko
116
21
Nejjednodušší ovesné sušenky bez lepku
Návštěva “za dveřmi” a vy nemáte nic k pohoštění? Potom jsou tyto sušenky jasná volba. Jsou rychle připravené a nenáročné na ingredience.
121
20
Jablkový chlebíček
Vláčný a voňavý jablečný dezert zcela bez cukru a mléka, který si podle vaší chuti můžete ještě vyladit oblíbenou polevou.
Krémové dezerty
klub
15
6
Pekanový řez (bez lepku)
Pokud máte rádi pekanové ořechy, pak je pro vás tento dezert tím pravým ořechovým. Je bez mléka, cukru i lepku a navíc je jednoduchý na přípravu.
37
15
Dvoubarevné sušenky
Dvoubarevné sušenky jsou rychlé na přípravu, jsou bez cukru, mléka a vajec a nejsou přehnaně sladké, jako ty kupované.
31
19
Ovesné sušenky bez lepku
Ovesné sušenky jsou klasika, se kterou nelze šlápnout vedle. Tento recept je rychlovka a není třeba žádných speciálních ingrediencí.
Zdravé recepty
klub
44
12
Sušenky bez lepku ze šesti ingrediencí
Pokud máte rádi spíše měkké sušenky, pak je tohle recept pro vás. Jsou rychlé, jednoduché na přípravu a ingredience a také jako vždy bez cukru a lepku.
Zdravé recepty
klub
39
9
Mřížkový koláč bez lepku
Opět jeden rychlý koláč, na němž si jistě pochutnáte. Recept je bez lepku, cukru i živočišných produktů.
Zdravé recepty
klub
39
27
Jablečné muffiny bez lepku
Jednoduché bezlepkové muffiny, které jsou díky jablku krásně vláčné a lahodné.
46
7
Bezlepkový koláč s polevou
Pokud preferujete spíše rychlé recepty, pak je tento koláček jasná volba. Příprava je jednoduchá a nejsou třeba žádné speciální ingredience.
20
6
Tříbarevný krém
Dezerty do skleničky jsou rychlé a vděčné mlsání, jehož příprava nezabere mnoho času a výsledek vás rozhodně nezklame. Můžete je ozdobit dle své chuti a fa...
Zdravé recepty
klub
42
39
Cizrnové mlsání
Dezert plný zdravých ingrediencí – cizrna, arašídové máslo a hořká čokoláda. Bezlepkové veganské mlsání, které si zamilujete!
Krémové dezerty
klub
59
22
Variace na milionářské řezy (bez lepku)
Variace na známé oblíbené řezy v bezlepkovém podání. Příprava není nijak složitá a zaručeně si pochutnáte.