Sezónní zelenina
20
8
Červené fazole se špaldou a kopřivovým krémem
Sezóna kopřiv je tu. Přijdete si tuto zdravím nabitou bylinku na talíř v podobně chutného krému, který vám poslouží v hustém provedení také jako pomazánka....
121
28
Brokolicová pečená placka
Tato vláčná bezlepková placka z brokolice je rychlá na přípravu a můžete ji jíst jen tak samotnou třeba na svačinu nebo jako přílohu k různým pokrmům dle v...
19
2
Fialový batát s černou čočkou a arašídovým dipem
Lahodná kombinace pečených batátů a černé čočky vylepšená arašídovým dipem. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám chutnalo.
Dušené zelí z jednoho hrnce
Rychlé, jednoduché a voňavé jídlo, skvělé k obilovinám, jehož příprava je snadná a téměř bez práce
Hlavní jídla
klub
46
19
Bezlepkové gnocchi s fenyklovým krémem
Pokrm pro milovníky fenyklu – domácí gnocchi zcela bez lepku, ochucené skvělou omáčkou. Jídlo, které budete mít během chvilky na stole a po kterém se...
31
10
Gratinovaný fenykl
Syrový fenykl do salátů je vynikající, ale skvělý je i tepelně upravený. Vynikne tak jeho jemná chuť a vůně.
Dušený daikon
Máte rádi daikon? Jemný, měkoučký a s lahodnou omáčkou je to můj favorit. Doufám, že bude chutnat i vám.
30
2
Rýžová kaše s omáčkou čtyř ingrediencí
Kompletní jídlo skvěle doladěné lahodnou omáčkou. Tato omáčka je velmi vhodná pro zimní období místo oleje v syrovém stavu, který ochlazuje organizmus.
Teplý vánoční předkrm
Přestože brokolice Romanesco nepatří mezi tradiční česká vánoční jídla, určitě nikoho nezklame a na vánočním stole si najde své místo. Už jen proto, že jej...
129
8
Pomazánka z černé ředkve
Tato jednoduchá a rychlá pomazánka přijde vhod na chleby, do placek a třeba i jako kondiment na těstoviny.
171
10
Dubu muchim – brokolice s tofu
Dubu muchin je korejský recept, který můžete podávat jak teplý, tak vychladlý nebo jako přílohu. Je velmi rychlý a během deseti minut máte na stole výborný...
Pečená dýně
Lahodný, aromatický recept vhodný pro podzimní sezónu, kde kraluje dýně. Směs koření a aromatických bylin obohacená o vůni citrónu a zázvoru. Příprava je t...