Tamari
Dýňové Donabe
Pokud milujete asijskou kuchyni, určitě si tento recept vychutnáte stejně, jako já. Je rychlý na přípravu a užijete si spoustu chutí a konzistencí.
Hlavní jídla
klub
12
5
Donabe s knedlíčky
Recept připravený v hrnci Donabe, který miluji. Ráda s ním vařím, ráda s ním jím, protože mi uchová jídlo horké až do posledního sousta. Jednoduchý a snadn...
Rýžové vafle
Tyto rýžové vafle s krásnou křupavou kůrkou vám určitě připomenou chuť sushi. Můžete je použít jako netradiční přílohu k jakémukoliv pokrmu.
22
Marinovaná mrkev
Velice jednoduchý a rychlý recept na marinovanou mrkev, která se hodí jako zdravá příloha nebo chuťovka. Skvělá alternativa k běžným salátům!
Polévky
klub
18
Jarní netradiční ramen
Jednoduchý recept na netradiční ramen polévku s čočkovým tofu a dresingem, který vám bude chutnat. Podívejte se, jak snadno a rychle si můžete připravit la...
39
8
Pomerančová glazovaná cizrna
Jednoduchá, netradiční a velmi lahodná úprava cizrny, ve které se snoubí svěží chuť citrusů a pikantního koření.
20
14
Celozrnné kornouty s paštikou
Tyto jakoby kremrole, určitě neurazí nikoho z vašich hostů. Výborně se hodí k pohoštění a k různým svátečním příležitostem.
34
7
Šumajstr jinak
Tento recept je inspirovaný tradičním receptem na Šumajstr, který pochází z moravského Slovácka. Zkuste ho a uvidíte, že je skvělý i v této zdravé, odlehče...
42
24
Dušený batát Katmandu
Je to chuťově velmi zajímavé jídlo, které si obzvlášť vychutnáte, pokud nevynecháte žádné koření.
31
2
Tofu v sezamové krustě
Křupavé, pikantní a lahodné. Takové je tofu v této úpravě, kterou by snad neměli odmítnout ani jeho největší odpůrci. Doufám, že bude chutnat i vám.
194
18
Miso pasta – co to je a jak ji použít pro zdraví a detoxikaci
Miso pasta patří doslova mezi zázračné potraviny. Její chuť je natolik skvělá, že pozvedne každou polévku či pokrm o několik řádů výš. Kromě toho má celou ...
19
2
Fialový batát s černou čočkou a arašídovým dipem
Lahodná kombinace pečených batátů a černé čočky vylepšená arašídovým dipem. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám chutnalo.