Zeleninové recepty
69
10
Špalda a čočka na celerovém krému
Typický podzimní a zimní recept, který dovede zahřát. Krémová konzistence a křupavá zelenina vám bude zaručeně chutnat.
Hlavní jídla
klub
23
2
Gnocchi alla romana se zimní zeleninou
Gnocchi alla romana ve veganské verzi? Ano, jde to perfektně. Vyzkoušejte.
16
3
Krém z topinamburu a celeru
Tento krém můžete použít jako omáčku nebo i jako hustou polévku, záleží jen na vás, jak moc ho naředíte. Servírujte ho nejlépe s něčím křupavým, skvěle se ...
Teplý vánoční předkrm
Přestože brokolice Romanesco nepatří mezi tradiční česká vánoční jídla, určitě nikoho nezklame a na vánočním stole si najde své místo. Už jen proto, že jej...
90
11
Yachaejeon korejská palačinka
Yachaejeon korejská palačinka je velmi variabilní recept, který můžete snadno přizpůsobit vaší chuti a stavu zásob. Zeleninu volte dle sezony a vaší chuti....
162
8
Dubu muchim – brokolice s tofu
Dubu muchin je korejský recept, který můžete podávat jak teplý, tak vychladlý nebo jako přílohu. Je velmi rychlý a během deseti minut máte na stole výborný...
Pečené patizony plněné směsí s uzeným tofu
Podzim je plný různorodých barev a chutí! Upečme si malá žlutá sluníčka, která do sebe vtáhla sílu letního slunce.
Hlavní jídla
klub
51
28
Bezmasé dýňové lasagne: zcela bezlepkový recept
Máte rádi lasagne a chcete se stravovat zdravě? Vyzkoušejte tento recept na lasagne bez masa, vajec, mléka a lepku. Užijte si tuto zdravou zeleninovou verz...
Zdravé recepty
klub
22
6
Červené podzimní galetky
Vyzkoušejte tyto jednoduché podzimní galetky, ozvláštněné chutí černého kmínu. Hodí se třeba jako svačina, kterou si snadno sbalíte i s sebou na cesty, ale...
78
36
Květák Manchurian gobi
Opravdu pikantní indo-čínský recept, jehož pálivost si samozřejmě můžete doladit sami podle své chuti. Ideální zahřívací jídlo pro chladné dny.
5
2
Řepa na fenyklu
V tomto krásně červeném receptu najdete spoustu chutí nejen díky použitému koření, ale i díky omáčce Teryiaki, která v žádném případě nesmí chybět.
Čirok s dary podzimu
Podzim je moje oblíbená sezóna. Barevný, melancholický, plný báječného ovoce a zeleniny. Stačí je vzít a donést je do kuchyně. Můj syn mi přinesl pytel kaš...