PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Blok jarních článků pokračuje zamyšlením nad stromy a jejich významem pro člověka, jakož i dějinami lidského zacházení s nimi. Připomínáme, že součástí tohoto tématu jsou i již dříve publikované články „Strava pro jaro“ a „Regenerace jater a žlučníku“. Neváhejte si je vyhledat v archivu Magazínu Zrnění!
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Já to měla úplně stejně, vyráběla jsem místo lívanců trhance. Já to dělala z celé hnědé pohanky, takže asi nevhodná volba.
Dělala jsem je z celé hnědé pohanky, byly to trhance, be lívance, děs běs. Asi to chce pohanku kroupy, ne… Teprve po přidání pohankové mouky a jednoho šťastného vajíčka to drželo tvar a lívance se daly otočit. Trhaly se pro volbu nevhodné pohanky?
Buďte první, kdo napíše komentář