Ilona: Ahoj všichni na Jíme Jinak, nejsem úplně sdílecí typ, ale o toto se podělit prostě musím. Protože vím a často to tady i čtu, že největší vítězství je vítězství s “jiným jídlem” u rodinného stolu😁!
Mně samotné obecně jídla dle Jíme Jinak chutnají, ale na dnešní oběd – bulgur s tofu – jsem se po pravdě netěšila ani já. Mým chlapům jsem preventivně upekla na víkend dvoukilovou sekanou. Objednali si ji… A šla tedy vařit i pro sebe.
Tofu jsem zkoušela mnohokrát – vždy s obrovským sebezapřením. Tak jsem si řekla, že buď bude oběd a nebo plný koš. Vytáhla jsem z lednice tofu – pořídila jsem si variantu chilli a limetka – abych “to vůbec dala” – místo hrášku použila kapary, medvědí česnek jen sušený a přidala trochu chilli.
Opět jsem netrefila jednu porci… kdo to bude jíst ?!?
Vonělo to tak, že to vylákalo z jeho sluje 19-letého syna.
Pozor – teď to přijde. Jestli si prý může jen ochutnat z mého talíře. Zkrátím to. Snědl vše, co zbylo ve woku, i s porcí kvašené a napařené zeleniny. !Hele fakt dobrý!”, říkal a SEKANOU SI PRÝ NECHÁ NA VEČER🤣👍.
Vítězný únor je až zítra, ale já se cítím vítězně dnes😁… protože jsem poprvé v životě jedla tofu bez sebezapření, necítila žádnou divnou pachuť… jen chuť výborného jídla a ještě společně i se synem, který by mohl jíst 7 dnů v týdnu jen pizzu!?
Manžel má smůlu, nezbylo ani na ochutnání. A fotku jsem taky nestihla.
Děkuji všem okolo Jíme Jinak za práci, kterou děláte, za tu obrovskou porci inspirace, všem, kteří se podílí a sdílejí své malé i obří úspěchy. Ta energie tady je totiž krásně nakažlivá.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Buďte první, kdo napíše komentář