Tento recept je z jimejinak.cz, kde najdete tisíce zdravých receptů, videa a online kurzy vaření.
Tenkasu – japonská posypka
Přidat do
Zadejte název skupiny
Uvařeno
Skvělý nápad! Přidejte fotku a inspirujte ostatní.
Přetáhněte sem fotku nebo klikněte pro výběr.
bez sóji
bez mléka
bez vajec
Tenkasu nebo Agedama jsou křupavé drobky vyrobené z těstíčka na tempuru. Běžně se používá jako posypka do různých tradičních receptů. Obohaťte jakýkoliv váš talíř, kam chcete přidat křupavou texturu. Záleží jen na vaší fantazii.
Ingredience
50 g mouky T1 nebo pšeničné celozrnné polohrubé mouky
Ráda bych ukázala lidem, že veganská strava není jednotvárná, nudná a chudá, jak si bohužel mnoho lidí myslí. Jídlo pro mě má být zdravé a ne jednotvárné, skoro nemocniční. Mé recepty jsou určeny pro ty, kterým vaření z kvalitních ingrediencí, přináší radost, pro ty, co se nebojí experimentovat a chtějí poznat nové chutě, pro ty, pro ty co si rádi u sporáku hrají, pro ty co nepotřebují zasytit jen žaludek, pro ty co si najdou čas pro sebe i svojí rodinu a nebojí se do vaření investovat trochu času. Jste připraveni opustit vaší komfortní zónu?
22 lidí už poděkovalo za článek.
Buďte první, kdo napíše komentář
Ingredience
50 g mouky T1 nebo pšeničné celozrnné polohrubé mouky
Zajímala by mě ta obměna se lněným semínkem. V těhotenství jsem před lety pila každý den ráno povařené lněné semínko, ale v tomto případě se uvaří se zeleninou, pak se nápoj scedí a vyhazuje se zelenina i s tím semínkem?
Děkuji :)
Yachaejeon korejská palačinka je velmi variabilní recept, který můžete snadno přizpůsobit vaší chuti a stavu zásob. Zeleninu volte dle sezony a vaší chuti....
Krémová, sametová, rychlá a jednoduchá. Taková je tato luxusní bezlepková pomazánka z červené čočky, kterou si můžete vychutnat s kváskovým chlebem, placka...
Buďte první, kdo napíše komentář