- 50 g mouky T1 nebo pšeničné celozrnné polohrubé mouky
- 1/2 lžičky rýžového octa
- voda podle potřeby
- olej na smažení
Jak připravit japonskou posypku Tenkasu
- Z prvních tří ingrediencí vymíchejte těstíčko jako na tempuru.
- V pánvi rozehřejte olej a lžičkou do něj kapejte těstíčko.
- Smažte, dokud drobky nedosáhnou pěkné oranžové barvy (v japonštině se používá výraz „liščí barva“) a nechte je vychladnout na savém kuchyňském papíře.
Proměň se ze zimní medvědice v jarní gazelu! 😁
Ráno plná energie, pleť jen září, oblečení ti padne a tělo šlape jako hodinky - Pojď do toho!

Praktické
- Pokud se stane, že do oleje kápne více těstíčka, nic se neděje, po vychladnutí je prsty rozdrobte.
🌱 PS: Začni svou jarní proměnu!
Probuď energii a uprav jídelníček. Uvidíš, že i na jaře se můžeš cítit skvěle! Začínáme 8 týdenní Jarní očistu. Přidej se do skvělé party - už za pár týdnů uvidíš výsledky.
Buďte první, kdo napíše komentář