Domů > Magazín Zrnění > Tradiční kuchyně

Tradiční italská kuchyně II.

Před nedávnem jsme v tomto seriálu vyprávěli o stravování v antickém Středomoří a tentokrát se podíváme do stejné oblasti o mnoho staletí později.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
4
8

Jak na antikoncepci zdravě

Užívání hormonální antikoncepce s sebou přináší rizika – jaká to jsou a jak to dělat jinak, pokud se zrovna neplánujete stát rodiči?

Piadina romagnola

Piadina patří mezi nejoblíbenější a nejznámější italské výrobky po celém světě. Tu pravou si můžete klidně připravit doma. Je to jako vždy jídlo chudé, při...

Italský zimní salát

Typický zimní italský recept se sezonní zeleninou. Určitě nevynechte pomeranč, dá salátu jeho specifickou chuť.

Italská zuppa jinak

Hustá italská polévka v upravené verzi, obohacená o skvělou a velice zdravou zeleninu, kterou většina Italů nezná – tuřín. Tato zelenina je doslova n...

Scarpaccia di zucchine – cuketová bota

Originální název tohoto receptu je v překladu cuketová stará bota. Tento název získal díky vzhledu připomínajícímu podrážku staré boty. Ale nenechte se odr...

Čekankové rizoto

Rizoto s čekankou je skvělým způsobem, jak ozvláštnit váš jídelníček a vnést do něj jemně nahořklou, ale osvěžující chuť této jedinečné zeleniny. V kombina...