Bezlepková buchta pro ty, kteří nemají čas (bez mouky)
Všechno nasypat a nalít do pekáčku a hurá s tím do trouby a za hodinu je veganská buchta bez práce na světě! Žádné vaření, míchání a složitá příprava. A navíc bez mouky a lepku.
Vláčný “tvarohový” koláč
Pěkně mokrý, vláčný, šťavnatý. Přesně takový je tento koláč s falešným tvarohem z tofu. Skvělý dezert například pro návštěvu nebo s sebou na piknik.
Proměň se ze zimní medvědice v jarní gazelu! 😁
Ráno plná energie, pleť jen září, oblečení ti padne a tělo šlape jako hodinky - Pojď do toho!

Jednoduchá svěží bublanina (bez lepku!)
Tato buchta je přímo dělaná pro horké letní dny – je svěží a šťavnatá, přesně taková, na jakou máme v létě chuť a v kuchyni strávíte jen minimum času. Korpus z kukuřičné krupice je pěkně vlhký, bez lepku, cukru a mouky. Na to šťavnaté třešně a posypka… Mizí jak mávnutím kouzelného proutku a jistě bude na seznamu i vašich oblíbených dezertů.
Letní osvěžení s vůní bezinek
Bezlepkový dezert s želatinou z agaru je osvěžující a zdravý. Když ho podáváte vychlazený, uspokojí chuť na zmrzlinu.
Luxusní panna cotta
Tenhle recept najdete v Klubu Jíme Jinak a je to vážně dobrota. Snadný na přípravu a pomocí malého triku dokonalý ve svém provedení.
Lahodný pudink
Jste-li milovníky dezertů na lžičku, určitě vyzkoušejte tento pudink, který si můžete vychutnat jak teplý, tak vychlazený z lednice.
Něco ke kávě
Tyto vláčné sušenky zvládne každý a jejich příprava je jednoduchá a velice rychlá. Překvapte návštěvu netradičními sušenkami s třešněmi.
Tip navíc – sušené třešně
A jeden bonus na závěr… zkoušeli jste už třešňový štrůdl?
Ne? Tak si vyberte jedno z těst a zkuste ho naplnit třešňovou náplní – tip na ni najdete v nádivkách. Budete překvapení tou dokonalou souhrou chutí :-)
https://www.jimejinak.cz/strudlomanie-nejlepsi-testa-a-nadivky-na-zavin/
🌱 PS: Začni svou jarní proměnu!
Probuď energii a uprav jídelníček. Uvidíš, že i na jaře se můžeš cítit skvěle! Začínáme 8 týdenní Jarní očistu. Přidej se do skvělé party - už za pár týdnů uvidíš výsledky.
Buďte první, kdo napíše komentář