- 360 g přírodního tofu
- 60 g kukuřičného škrobu
- 60 g agávového sirupu
- 140 g rýžového mléka
- 15 g prášku do pečiva bez fosfátů
- vanilka
- 80 g čokoládových peciček
- 1 plná lžička pomerančové kůry
Jak připravit “tvarohový” koláč
- Do mixéru vložte tofu s rýžovým mlékem a rozmixujte do hladké konzistence.
- Předehřejte troubu na 180°C.
- Rozmixovanou hmotu dejte do mísy a přidejte ostatní ingredience. Pořádně promíchejte.
- Pekáček vystelte pečicím papírem, nalijte do něj těsto a pečte po dobu 50 minut.
- Nechte pořádně vychladnout a krájejte.
Co takhle recept na štíhlejší já? Dárkový poukaz na kurzy zdravého vaření - jediný dárek, po kterém váha jde dolů a nálada nahoru!
Prohlédnout
Praktické
- Koláč je pečen ve formě 24x 24 cm. Pokud chcete koláč vyšší, použijte formu o 20 cm.
- Pečeno 50 minut na statický režim.
- Je to koláč sváteční, použila jsem agávový sirup. Můžete udělat obměnu, ale nemám jiné sladidlo osobně vyzkoušené, proto nemohu doporučit.
- Nevynechte pomerančovou kůru.
- Kůra musí být z bio pomeranče.
Děti
- Vhodné pro děti od dvou let.
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Vierko luxusní 🙂musela jsem teda delat od oka, vypnula mi váha,ale je to mooc dobry 🙂♥️
Je to tam, tak bude zítra svačina 🙂už se těším a děkuji 🙂