Miso polévka je malý zázrak
Miso polévka má mnoho benefitů. Nejenom, že po ránu nastartuje trávení, ale také ho pohladí, léčí a nezatíží. Je nám po ní prostě dobře a lehko. Často do ní dáváme zeleninu, která obsahuje betakaroten a další vitamíny rozpustné v tucích. Miso polévku sice neděláme na tuku, i přes to není potřeba přidávat další olej, semínka nebo osmaženou cibulku, aby se vitamíny rozpustné v tucích dobře vstřebaly. Jakto? No přeci už obsahuje miso! Tuk už je obsažen přímo v miso pastě. Tento tuk stačí pro snadné vstřebání nejen betakarotenu, ale i dalších vitamínů A, D, E a K. Jednoduché, že?
Tak jakou miso polévku zítra zkusíte?
- “Červená” miso polévka
- Miso polévka s mrkví a pak choi
- Miso polévka s kusy zeleniny
- Miso polévka s mrkví a pórkem
- Miso polévka s mrkví a žampiony
- Miso polévka z kadeřávku
- Miso polévka s řepou a fazolkami
- Miso polévka zeleninová
- Miso polévka s květákem
- Zeleninová miso polévka se semínky
- Miso polévka s nudličkami
Komentáře
Prosím pěkně , vadí když dělám Miso polevku na oleji? Tedy ne vždy ale teď jsem si dělala hustou kapusto pórkovou s vločkami a na cibulce. Děkuji
Gizelama, v každém druhu misa jsou sojové boby- odkazuji na článek Jaké miso vybrat a jak ho skladovat.