Veganský parmazán
Je vyráběn z hrachu a krup a zcela jistě si vás získá svou lahodnou umami chutí. Podle mnohých ohlasů je chutnější, než pravý parmazán a vy si s ním bez výčitek můžete ochutit vaše pokrmy jako saláty, těstoviny, rýži nebo různá zeleninová jídla. Dodává se v kompostovatelném sáčku se “zipem”.
MUGI miso peaso z modřínové kádě
Ochutnejte tuto výtečnou miso pastu z bio hrachu a bio ječných krup. Je solená nerafinovanou bio solí a vyráběná rukama pouze v malých dávkách. K její výrobě jsou používány bio suroviny s vědomím ochrany půdy v krajině. Vašim polévkám a dalším pokrmům dodá mnoho cenných látek a úžasnou chuť.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
Sušené miso
Další skvělou vychytávkou, kterou díky nízké hmotnosti, praktickému balení a trvanlivosti oceníte také na vašich cestách, je sušené mugi miso peaso. Jedná se lahůdku, která vzniká usušením miso peaso pasty a rozemletím na prach. Je dodávána opět v kompostovatelném sáčku se “zipem”.
Aceto balsamico jablečné
Vylepšete si svoje saláty, nápoje a další pokrmy tímto tmavým sladkokyselým octem lahodné chuti a laskavé vůně. Vzniká pomalou redukcí jablečného bio moštu na plameni v kombinaci se starým jablečným octem z dubové kádě.
Kvalitní produkty z lokálních surovin
Smolíkovi vyrábí miso a další produkty hlavně z českého hrachu a octy z českého ovoce a obilovin. Vymezují se k průmyslové výrobě potravin ve velkém a snaží se najít cesty k jídlu vyrobenému přírodní fermentací, bez konzervací, bez aditiv, bez zamlčování a polopravd na obalech výrobků.
S U R O V I N Y
Každá kulička hrachu nám projde rukama a každé jablko ručně omyjeme. Vyrábíme unikátní divoce fermentované potraviny rukama, postaru a v malých množstvích. Upřednostňujeme bio suroviny od českých zemědělců.
T E C H N O L O G I E
Nepasterujeme ani miso, ani octy. Nepřidáváme chemii a nelžeme na etiketách ani v reklamě. Vše vyrábíme čerstvé a živé. Jsme lokální, čili vyrábíme lokální výrobky a lokálně je prodáváme.
Z R Á N Í
Octy školíme v dubových kádích a sudech desítky měsíců. Necháváme je odležet na vlastních kalech z divokých kmenů kvasinek. Miso necháváme zrát v modřínových kádích obdobně jako zraje v Japonsku.
L A H V O V Á N Í
Balíme do papíru a skla. Lepíme snadno odstranitelné papírové etikety. Udržitelnost a lokálnost jsou pro nás životním přesvědčením.
F E R M E N T A C E
Kvasíme v dřevěných kádích a sudech z dubu a modřínu. Vlastní koji kultivujeme v dřevěných miskách. Fermentace je pro nás přírodní způsob konzervace a zušlechtění surovin na produkty.
Členové Klubu mají slevu 30% na produkty Oceterie. tj. octy z e-shopu odsmoliku.cz. [přihlaste se]Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak
Akce trvá do odvolání.
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Evi, prosím tě, nezměnily se podmínky? Já jsem vložila slevu a odečetla se pouze u jednoho výrobku.
Dobrý den, pokouším se objednat nějaké dobroty z Oceterie a uplatnit nás kód pro slevu, ale nechce mi to kód přijmout. Říkám si, jestli je už kód neplatný ?