PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Jeanne van den Heuvel je původem Holanďanka, ale svůj makrobiotický institut založila v belgickém Lieru. Rok co rok přijíždí na letní konferenci do Holandska, vede hodiny vaření, vždy s mimořádně hojnou účastí, a svou vizáží, aktivitou a nezlomnou dobrou náladou fascinuje všechny kolem. Jí pouze večeře a každou noc zůstává ve společenské místnosti jako poslední, pokaždé v přátelském hovoru s někým jiným, kdo s ní ten den vydrží vzhůru. Kdybych měl vepsat do závorek slovo „smích“ na všech místech, kde se Jeanne zasmála, prodloužil by se rozhovor zhruba o dvě stránky. Směje se totiž skoro pořád.
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Prosím, kojící nemohou vůbec? U prvního syna jsem z medvědího česneku dělala polévku a používala jako posypku. Teď mám půlročního synka a nechci se na 2,5 roku úplně vzdát medvědího česneku ( prvního syna jsem kojila do tří let tak uvidíme jak to bude probíhat teď) A dnes jsem si zrovna přinesli domů koš medvědího česneku a ja tu ted dělám pesto, zamrazuji, připravuji na sušení apod.
Dnes jsem udělala pesto dle návodu shora (bez ořechů) a ihned po umixování bylo hořké. Neví někdo, čím se to stane? Děkuji za odpověď.
Komentáře